JOQ Albania
App Store
SHKARKO
Home
JOQ Albania

Baton Haxhiu: Rrjetet sociale, llumi i komunikimit në botën që jetojmë
Shkruar nga: A Shehaj | Publikuar më: 20/01/2021 0:59

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Mbrëmjen e sotme gjatë një emisioni televiziv Baton Haxhiu tha se rrjetet sociale kanë ulur nivelin e komunikimit duke bërë që bota të mos diktohet nga komunikimi elitar, por nga llumi, sikurse e cilësoi ai. Sipas tij komunikimi në rrjetet sociale karakterizohet nga tre elementë: Mungesa e arsyeshmërisë në komunikim, mungesa e logjikës për arsyetim dhe mungesa e debatit përmbajtësor.

Debati ka zbrit në nivel të kafeneve, është llumi i komunikimit në botën që jetojmë. Hierarkia e komunikimit është, që nuk është komunikimi elitar që e dikton botën, e dikton llumi.