JOQ Albania
App Store
SHKARKO
Home
JOQ Albania

331 gjoba për mosmbajtje të maskës mbrojtëse në vend
Shkruar nga: A Gjoni | Publikuar më: 19/01/2021 15:36

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Gjatë 24 orëve të fundit (18/19.01.2021) në territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut, janë shqiptuar gjithsejtë 331 gjoba për mosmbajtje të maskës mbrojtëse si preventivë për parandalimin e përhapjes së koronavirusit. Nga Ministria e Brendshme në vazhdimësi bëjnë thirrje për respektim të masave dhe protokolleve që kanë për qëllim ballafaqimin me Kovid-19

/ts