JOQ Albania
App Store
SHKARKO
Home
JOQ Albania

Hakerat sulmojnë Inspektoriatin Shtetëror të Mjedisit
Shkruar nga: A Gjoni | Publikuar më: 19/01/2021 13:30

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Inspektorati Shtetëror i Mjedisit ka njoftuar se mbrëmë ka qenë cak i sulmeve nga hakerët. Cak i hakërreve ka qenë posta elektronike e këtij Inspektorati, me çrrastë deri tek mediat janë dërguar komunikata të vjetra të Inspektoratit në fjalë. Nga ky inspektorat këtë sulm të hakërreve e cilësojnë si presion ndaj punës së tyre.

“Këtë ngjarje e vlerësojmë si presion ndaj punës tonë dhe dëshirojmë të njoftojmë opinionin se do të vazhdojmë të kryejmë punën tonë, në mënyrë transparente dhe joselektive”, njoftojnë nga Inspektorati Shtetëror i Mjedisit.

/ts