JOQ Albania
App Store
SHKARKO
Home
JOQ Albania

Nga 100 deputetë shqiptarë, as 61 nuk janë të interesuar ta mbrojnë luftën e UÇK-së
Shkruar nga: B Hasi | Publikuar më: 28/09/2020 12:24

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Me debat politik, në mbrojtje të UÇK-së. Kjo ndodhë vetëm në Kosovë. Polemika se kush mundet të mbrojë më mirë UÇK-në, tash kur specialja sipas listës, interviston dhe arreston ish pjesëtar të UÇK, mbi aktkakuzën për krime lufte. Kujtojmë se Gjykata Speciale është votuar në Kuvendin e Kosovës. I fundit në këtë debat është paraqitur këshilltari i presidentit të Kosovës, Adil Behramaj. Sipas tij, nga 100 deputetë shqiptarë, as 61 prej tyre nuk janë interesuar që ta mbrojnë luftën e UÇK-së.

“Kuvendi i Kosovës i ka 120 deputetë. Prej tyre, 100 janë deputetë shqiptarë. As 61 prej deputetëve shqiptarë nuk janë të interesuar që ta mbrojnë luftën e UÇK-së. Nuk janë të interesuar as të koordinohen dhe miratojnë një ligj që i mbron vlerat e luftës. Ndërsa, në anën tjetër, interesohen vetëm të përfitojnë politikisht dhe fshehurazi u gëzohen eliminimeve politike dhe ndëshkimit të ish-pjesëtarëve të UÇK-së”, ka shkruar Behramaj.