JOQ Albania
App Store
SHKARKO
Home
JOQ Albania

Edi Rama “mbyt në miliona” kunatin e Vilma Nushit
Shkruar nga: M Gjini | Publikuar më: 14/01/2021 21:05

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Bëhet fjalë për një tender i cili ka numër reference REF-81233-12-07-2020 dhe objekt “Loti II: Blerje materiale informatike për KESH sh.a.”.

Në tender rezulton se kanë marrë pjesë 5 kompani nga të cilat është shpallur fituese firma INTERLOGISTIC. Kjo firmë ka si aksioner kryesor Edmond Hidon, i cili është bashkëshorti i motrës së Vilma Nushit, Majlinda Hido. Qeveria rezulton se do t’i dhurojë të afërmve të Vilma Nushit jo pak, por rreth 20 milionë lekë të vjetra me TVSH për materiale informatike.