JOQ Albania
App Store
SHKARKO
Home
JOQ Albania

Shokon Alfred Cako: Në vitin 2025, Shqipëria do të ketë vetëm 500 mijë banorë!
Shkruar nga: N Hoxha | Publikuar më: 27/09/2020 20:50

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Teoricieni i njohur i konspiracionit Alfred Cako ka bërë një deklaratë të bujshme duke thënë se në Shqipëri, në vitin 2025 do të jetojnë vetëm 500 mijë banorë. Cako bën pjesë tek personat që nuk besojnë në ekzistencën e Coovid dhe është kundër vaksinës. Ai pretendon se e gjithë kjo bëhet për t’i vendosur një mikroçip njerëzve me qëllim kontrollin e tyre. Nër të tjera ai përmendi se do të ketë një ‘tkurrje’ të popullsisë në rang global. Në vitin 2025, Shqipëria sipas Cakos do të përbëhet vetëm nga 500 mijë banorë, Britania e Madhe 10 milionë banorë, ndërsa edhe SHBA nuk do të ngelet jashtë këtij plani të reduktimit të popullsisë.

Më tej ai tha se këto të dhëna janë në web-faqet e OBSH-së (Organizatës Botërore të Shëndetit) në internet.
Ai tha:
Në Shqipëri në vitin 2025 do të ketë vetëm 500 mijë banorë, ndërsa Britania e Madhe parashikohet të jetë 10 milionë banorë. Edhe SHBA-ja do të ketë ulje të popullsisë.